torsdag 15 juli 2010

Framme!

Ah, det tog oss faktiskt HELA dagen att färdas FRÅN St.Skedvi TILL Söderhamn idag.
Brukar vanligtvis ta ca 2 h..
Vi skulle nämligen "svänga förbi" vid Hööks (Valbo = halvvägs) där jag och Jullan skulle investera i nya ridskor.
Väl där stannade mamma i bilen med hundarna och semestersystrarna sprang in i affären för att avklara det "snabba stoppet".
Jullan ville att mamma skulle komma in och kolla på ett par ridbrallor och när vi kom på att hundarna var välkomna in i affären så såg vi det som ett ypperligt tillfälle för dem att "affärtränas".

Sagt och gjort - Jag for ut till bilen och mamma igen för att tala om för henne att vi kunde ta med vovvsen och gå in alla tre.
-Mamma sträcker sig efter väskan....- som inte fanns!
Alltså nu ska här klargöras att det BARA var jag, Jullan och mamma (två vovvs) i en större mercedes som, trots att det handlar om 6 dagars semester, var PROPPFULL i bagageutrymme och ÖVER ALLT där det inte satt en människa eller hund - PROPPFULL alltså med en massa saker, kläder och "viktiga" pryttlar - men ingen "MammaHandVäska".
- I ren panik och med ett hysteriskt nervskratt utbrast hon: "Min plånbok! Den är HEMMA!.... Fan! Då är NYCKLARNA till stugan inte heller med!"

Hon tog då alltså och styrde kosan hem igen.
Jag och syster fick göra ett "snabb stopp" som tog ganska låååång tid...
Vi stannade i Valbo vilket slutade i (för min del) ett par nya skor, jeansshorts och en "SjungaPåBröllopKlänning"...

Väl i söderhamn stannade vi för att köpa med oss lite "kylskåpsutfyllnad". Det tog en jävla tid och vad vi inte tänkte på var bristen på plats i bilen... Lyckades mosa in allt och VRÅLHUNGRIGA och TRÖTTA som vi var stannade vi på Donken (för att få mat snabbt och slippa göra ngt sådant när vi väl nått MÅLET).
Där gick allt lååååångt ifrån "snabbt".
Tydligen så var det många hungriga själar i ropet idag... Fick till och med gå och fråga lite artigt om de glömt oss... Det hade de inte och TILLSLUT fick vi maten.
Nu har vi varit på plats här sedan ca 17.00. - NJUTER och MYSER i fulla drag!

I morgon kommer pappa, då blir familjen fulländad!
Nu är det "tjejmys" som står på schemat!

Kram , Puss

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar